logo_batavus

BLIZ
Bliz erbjuder sportglasögon och linser för de flesta ansikten, åldrar och sporter. Bliz sportglasögon passar dig med en aktiv livsstil, oavsett om du är motionär eller tävlar på elitnivå.
Sportglasögon med hög teknisk kvalitet och tidlös Skandinavisk design säkerställer att du får bästa möjliga flexibilitet och komfort när du köper sportglasögon ifrån Bliz.

MATRIX

Matrix är fulladdad med design, teknik och attityd. Glasögonen är de perfekta sportglasögonen för cykel, längdskidåkning och andra multisporter. Sportglasögon med Hydro Lens System™ lins och ett brett cylindriskt synfält som gör att du kan du uppleva en ny dimension av omgivningen. I race-position ökar du sikten med en betydande andel gentemot andra glasögon, vilket gör sportglasögonen högpresterande i de mest krävande sporterna.

BLIZ - MATRIX
Black Smoke Lens

599 kr

BLIZ - MATRIX
Pink Smoke w blue multi Lens

599 kr

BLIZ - MATRIX
White Brown w purple multi Lens

599 kr

BLIZ - MATRIX SMALLFACE ( för mindre ansikten )
Blue Brown w gold rose multi Lens

599 kr

FUSION

Tack vare Jawbone teknologin kan du anpassa Fusion till varje unik situation och sport. Använd bågen i det stilfulla fullramsläget med de medföljande Jawbonen och näsdelen där 2 färger ingår. Eller maximera ditt synfält och bär bågen med den stora cylindriska linsen.

BLIZ - FUSION
White Smoke w red multi Lens

799 kr

BLIZ - FUSION
Red Smoke w silver mirror Lens

799 kr