Elite Quick Motion

Ord. pris: 
4 399 kr
Pris:
3 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1370500
Du sparar: 
404 kr (9%)
Antal:
3-nivå integrerad magnetsystem.
Fälls i tre delar för minskad röran.
Paraboliska valsar .
Integrerat handtag för enklare transport.
Justerar för att passa olika cykelaxelavstånd

Ram: Den nya flytande ram har en exklusiv och totalt omdesignade Elite längsgående oscillerande system som absorberar tröghet som genereras av förarens rörelser och kompenserar tyngdpunkt resa, vilket gör utbildningen på rullar ännu mer naturligt och intuitivt. Detta system ökar också stabiliteten och användarvänlighet, så Quick-motion är perfekt för alla nivåer av både prestanda och fitness, pro och amatörer.
Rullar: Tre perfekt balanserade rullar 85mm diameter bibehålla en jämn väg liknande trampa under träning. Signaturen paraboliska rullar (med en 100mm diameter vid sina ändar) garanterar enkel och exakt kontroll av cykeln, eftersom de omedelbart rikta cykeln mot mitten av rullen. Stabilitet och säkerhet förbättras ytterligare på grund av den optimerade avståndet mellan de två bakre rullarna.
Integrerad Resistance Enhet: Quick-Motion har en innovativ magnetisk motstånd integreras i det mellersta rullenheten, särskilt utformade med tre motståndsnivåer för att simulera ett brett spektrum av körförhållanden, från lägenheter till uppförs klättrar.
Reducerat röran: Ramen är snabb och enkel att fälla ihop och lagra, med en reducerad fotavtryck på nästan 50% när den inte används.
Lätt att transportera: När vikta, är enkel och säker transport på grund av ergonomiska ramen integrerade handtag och ram låssystem.
Kompatibel med många cyklar: Quick-Motion kan användas med både väg- och mountainbikes. Den främre rullen kan enkelt anpassas till 11 olika positioner för perfekt kompatibilitet med cyklar med ram mätningar som sträcker sig från ett minsta avstånd på 944mm (37 inches) och en max avstånd på 1144mm (45 inches). Elite utformade teleskop mekanism gör att justera hjulbasen snabbt och enkelt.