logo_batavus

Elite Kura

Ord. pris: 
8 495 kr
Pris:
7 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1370459
Du sparar: 
500 kr (6%)
Antal:
Kompatibel med tredje part apps  och programvara och datorer, smartphones, tabletter, cykeldatorer som presenterar det Ant ™ + och Bluetooth Smart-protokoll.
Data som skickas via dessa ANT profiler : Ant ™ + Ström, Ant ™ + Hastighet & kadens.
Data som skickas via dessa Bluetooth-profiler : Bluetooth Smart Power och Bluetooth Smart hastighet & kadens.

Effektmätning : Den hometrainer har utformats för att garantera mycket exakt effektmätning. Elite-utformad ergometer representerar hjärtat av produkten och exakt mäter vridmomentet applicerat på KURA s transmissionsaxel och beräknar den rätta effektnivån. Det är hur watt calcualted och kan vara korrekt med en tolerans ± 1%, precis som de mest exakta och professionellt används vetenskaplig mätutrustning.
Direkt överföring av kraft från idrottaren . Den hometrainer är direkt kopplad till cykelns kedjan. Insatsen på pedalerna överför alltid jämnt till motståndsenheten, vilket garanterar en optimal inomhus träningspass. Detta är också hur det finns ingen hoppa under några omständigheter, som till exempel tävlar simuleringar eller stående startar.
Pedal motstånd är självjusterande och progressiv och genereras av en vätska teknik bromsenhet, där silikonolja ger alltid stabil och runt motstånd.
Vätskeresistansen ökar automatiskt tillsammans med fart: du kan använda längre växlar för effektbaserade sessioner och kortare för agility baserade sessioner.
Hög effekt : Dessa kan erhållas på grund av en förbättrad intern svänghjul, typ och mängd av olja och förbättrad transmissions ansträngning, perfekt för makt, kadens och sprint-baserad utbildning.
Snabb och enkel att använda : bara ersätta bakhjulet av cykeln med KURA enkelt börja träna med hjälp av din växelspak som du skulle göra på vägen.
Stabilitet och repeterbarhet av användning : formgjuten aluminium struktur med fenor yta och den integrerade kylfläkt hålla produkttemperaturen inom de gränser som möjliggör stabil effekt även under särskilt intensiva träningspass.
Stor kompatibilitet med cyklar : idealisk för väg, berg och stadscyklar, inklusive kol och kära, med 130-135 x 5 mm nav med snabbspännsystem och 142x12 med genomgående axel.
Mycket stabil ram , hopfällbar när den inte används.
Frihjulsnav kompatibel med vanliga Shimano-Sram 9/10/11 hastighetsdrevkassetter. En Frihjulsnav kompatibel med standard Campagnolo 9/10/11 hastighet tandhjuls kassetter finns också.
Förbättring av idrottsman inställning : De justerbara, anti-skrapan plastfötter sluter cykeln och garantera samma sadel ställning, både inomhus och utomhus.
Mycket praktiskt : Ramen kan fällas upp utan att använda ytterligare verktyg för att minska röran när den inte används - den innehåller också ett ergonomiskt handtag för att göra transporterna mycket lättare.

Min e-utbildning omfattar:
Min Realvideo:  träna med  Elite RealVideos  och ladda ner hundratals gratis användarskapat  Mina RealVideos
Bas Utbildning:  konstant ström träningspass **, nivåer, förinställda program.
Utbildning test:  en utvärdering test som hjälper dig att skapa månadslånga personligt träningsprogram inomhus.
Kartor raser:  skapa tävlingar över hela världen med Google Maps.
Flera användare:  app gör det möjligt att flera användare på samma enhet.
Lättare utbildningsprogram skapande : helt nya grafikredigerare förenklar program skapas.
Video Playlist:  skapa en spellista från utbildning videor på enheten.
Dela resultat:  att spåra av dina resultat över tid, kan träningsdata sparas, exporteras (CSV - kommaseparerade värden, Strava TCX-format) eller delas på