logo_batavus

FÖRETAGSCYKEL

Tjänstecykel - Hållbar hälsa
Har du funderat på tjänstecykel till ditt företag eller kanske en förmånscykel till personalen istället för bil?
Det finns många fördelar som dessutom ger ditt företag goodwill och visar att du värnar om både miljön och personalens hälsa. Tänk även på hur mycket billigare det är med en cykel jämfört med en bil och att slippa kostnader för drivmedel och parkering. El-cykeln är ett hållbart alternativ till bilen.

Om cykeln skall användas i tjänsten eller lånas ut till kunder så är det en TJÄNSTECYKEL som är en fullt avdragsgill kostnad i ditt bolag. Du får även dra av kostnader för service.

Om du ger personalen möjlighet att använda cykeln privat så kallas det FÖRMÅNSCYKEL och den anställde får skatta för förmånen. Om cykeln används både i tjänsten och privat så är även kostnaderna för service avdragsgill och momsen på inköpet av cykeln är avdragsgill i den omfattning cykeln används i tjänsten. 
Cykelhuset Fåglum värnar om din integritet  

159:-/mån*
Förmånsvärdet baseras på marknadsvärdet enligt beräkningsmetod från skatteverket. För en cykel med inköpspris på 26 000 kr + årlig service, blir förmånsvärdet 560 kr/ månad. 
Med 30% skatt så kostar det den anställde 159 kr /månad och du som arbetsgivare får betala 175 kr mer i sociala avgifter.

Skattelättnader på cykel är i dag en het diskussion i maktens korridorer, bara så du vet.

Genom Fåglum har du möjlighet att köpa cykel till företaget och få en fast månadskostnad under upp till 36 månader fakturerat från Wasa kredit. Du kan själv välja om du vill lägga upp ett leasingavtal eller om du vill hyra cykeln, med eller utan serviceavtal.

BATAVUS TORINO E-GO+ Grå 2019

25 995 kr

Gruppträning
För ännu friskare personal har vi även möjlighet att erbjuda gruppträning på cykel i skog och natur. 
 

Frågor?
Ring oss och boka ett möte där du även har möjlighet att prova olika modeller och se vad som passar dig och ditt företag bäst. Du är välkommen till oss eller så packar vi in cyklarna i bilen och kommer till dig. 
0340-611060 I foretag@faglum.se