logo_batavus

 Elcykel  
 Ett helt nytt sätt att transportera sig på 

Under seklet som gått har samhällen utvecklats, relationer formats och storslagna ideér skapats. Våra cyklar förändras i takt med världen. Något som förblir är vår känsla för kvalitet och hantverk, den är densamma som när vår första cykel lämnade fabriken för över hundra år sedan.

 Batavus - Erbjudanen för 2017 års modeller

Batavus - Torino E-GO 2017
Torino E-go är prisvärd, lättanvänd och passar till alla typer av turer. Motorn är placerad i framhjulet och är har fem olika assistansnivåer. Att hoppa på och av cykeln är enkelt då ramen har ett lågt insteg. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom har cykeln en rymlig korg!

17495:-

15 495 kr

Batavus - Genova E-GO 2017
Genova E-go är enkel att använda, funktionell och passar till alla typer av turer. Denna modell är vår storsäljare och har vunnit ett flertal priser runt om i Europa. Motorn är placerad i framhjulet och är utrustad med fem olika assistansnivåer. Det är enkelt att hoppa på och av tack vare att insteget sitter lågt. Du sitter dessutom bekvämt och i rätt position tack vare den dämpade sadelstolpen, den fjädrande gaffeln och den justerbara styrstammen. Genova E-go har Aerflow framlampa vilket medför extra säkerhet då den sprider ljuset ut mot sidorna.

17995:-

17 995 kr

 Batavus - Kollektionen 2018

Batavus - Luca E-GO
Torino Luca E-GO är prisvärd, lättanvänd och passar till alla typer av turer. Motorn är placerad i vevpartiet och är har fem olika assistansnivåer. Att hoppa på och av cykeln är enkelt då ramen har ett lågt insteg. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom har cykeln en rymlig korg!

25 500 kr
loading...

Batavus - Torino E-GO+
Torino E-go+ är prisvärd, lättanvänd och passar till alla typer av turer. Motorn är placerad i framhjulet och är har fem olika assistansnivåer. Att hoppa på och av cykeln är enkelt då ramen har ett lågt insteg. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom har cykeln en rymlig korg! Finns i turkos & brun.

Brun

17 495 kr

Turkos

Om Apple utformade en elektrisk cykel, skulle det vara MK1-E. Från vacker design till prestanda och toppmodern nytta. 

Butchers & Bicycles - MK1-E
Eftersom MK1-E lutar i svängarna känns det tryggt att cykla med den. De tre hjulen gör lastcykeln stabil för att åka med barn och förmågan att luta gör det bekvämt och säkert på ojämna vägar och samtidigt som man svänger. Med den integrerade och kraftfulla Bosch Performance CX-motorn kan du enkelt ta med dina barn och matvaror utan att svettas.

54 995 kr