logo_batavus

Om Apple utformade en elektrisk cykel, skulle det vara MK1-E. Från vacker design till prestanda och toppmodern nytta. 

Butchers & Bicycles - MK1-E
Eftersom MK1-E lutar i svängarna känns det tryggt att cykla med den. De tre hjulen gör lastcykeln stabil för att åka med barn och förmågan att luta gör det bekvämt och säkert på ojämna vägar och samtidigt som man svänger. Med den integrerade och kraftfulla Bosch Performance CX-motorn kan du enkelt ta med dina barn och matvaror utan att svettas.

SÄKER OCH ROLIG
Eftersom MK1-E lutar i svängarna är det både snabbt och säkert samtidigt. De tre hjulen gör lastcykeln stabil för att åka med barn och förmågan att luta gör det bekvämt och säkert på ojämna vägar och samtidigt som man svänger.

PERFEKT FÖR BARN
Att ha dina barn framför dig är bra. De är säkra och bekväma samtidigt. När Mk1-E lutar i svängarna är det en naturlig och spännande berg-och dalbanasensation, som gör glada miner till alla ansikten.

GLÖM SVETTET

cyklar du uppåt och på långa avstånd? Med den integrerade och kraftfulla Bosch Performance CX-motorn kan du enkelt ta med dina barn och matvaror utan att bli svettig.

Vi börjar med färgen

Butcher & Bicycles Mk1-E - Svart

Pris:
54 995 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Eller.....

Butcher & Bicycles Mk1-E - Vit

Pris:
54 995 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Nu kikar vi på tillvalen

Tillval - Transparent framdörr
MK1-E frontlåda finns i två olika versioner. En utan ytterdörr och en med. För familjer med barn rekommenderar vi alltid dörren.

54 995 kr

Tillval - Barnset för 2
2 sittplatser som passar barn mellan 1-8 år.

54 995 kr

Tillval - Supernova E3 belysning

När du behöver tända upp gatorna slår ingenting Supernova E3. Slå på lamporna från Intuvia-skärmen och även den mörkaste gatan lyses upp. Detta kraftfulla ljussystem är godkännt i hela EU och är anslutet till Bosch eBike-batteriet. kittet  består av två E3 V6 framljus och en E3 baklampa.

54 995 kr