Mio Cyclo 505HC WEU ANT+ Puls och kadens/hastighet GPS

Ord. pris: 
4 495 kr
Pris:
4 195 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1360652
Du sparar: 
300 kr (7%)
Antal:
Upptäck Mio Cyclo™ 505 –  en lätt cykelnavigator som är enkel att använda, utformad med en snygg, platt skärm och inbyggd WIFI. Med förinstallerade cykel- och vägkartor kan du komma igång direkt. Och tack vare den integrerade WIFI-sensorn behöver du inte ens ansluta manuellt till din dator längre. Tryck bara på knappen ”WIFI-synk” så ligger alla dina rutter från MioShare™ direkt på din enhet och väntar på dig.
Med Mio Cyclo™ 505 kan du enkelt navigera från punkt A till B eller följa dina egna favoritrutter. Om du väljer att använda den unika Surprise Me™-funktionen kommer Mio Cyclo™ 505 att erbjuda dig tre överraskande cykelrutter, med utgångspunkt från den tid eller distans du väljer. Det här är den perfekta lösningen för alla som vill slippa besväret med att ladda ned rutter. Om du cyklar i sällskap av andra kan du använda Skaka och dela-funktionen, vilken innebär att du kan dela din valda rutt med dina vänner, bara genom att skaka din Mio Cyclo™ 505.
Den platta, reflexskyddade 3-tumspekskärmen och den lätta designen gör Mio Cyclo™ 505 till det perfekta valet för alla som uppskattar stil och föredrar en smidig enhet på sin lätta cykel. Med den enkla menystrukturen och de tydliga skärmknapparna är Mio Cyclo™ 505 verkligen mycket enkel att använda.
Med MioShare™-skrivbordsprogrammet kan du lagra data och hantera din rutthistorik. Med det lättanvända programmet kan du ladda ned rutter och ta del av nya kartor och områden som andra tycker är intressanta.
Tack vare inbyggd WIFI i Mio Cyclo™ 505 kan du ansluta till MioShare™ utan att ens behöva starta din dator. Om du har hittat en rutt online och sparat den på din MioShare™ trycker du bara på knappen ”WIFI-synk” så kommer rutten att laddas upp till din enhet. Det fungerar likadant i den andra riktningen –  när du har cyklat klart trycker du bara på samma knapp så kommer din rutt att laddas upp till ditt MioShare™-konto på bara några minuter.
Mio Cyclo™ 505 är komplett utrustad för den tävlingsinriktade cyklisten och mountainbikecyklisten. Utöver att den mäter allt du behöver veta om din prestanda innehåller den också workout-program som du kan genomföra utomhus såväl som inomhus när vädret inte tillåter cykling utomhus. En inbyggd ANT+™-sensor ingår för enkel anslutning av trådlös pulsmätare, hjul- och kadensmätare eller kraftmätare.
Mio Cyclo™ 505 HC är dessutom redan komplett tack vare medföljande trådlös pulsmätare samt hjul- och kadenssensorer.